Intrebari frecvente

Piesele comercializate sunt noi sau second-hand?

Firma noastra este axata pe comercializarea pieselor noi, atat aftermarket cat si originale. La cerinta clientului si in anumite situatii comercializam si piese second hand verificate in perfecta stare de functionare.

Piesele comercializate au garantie?

Piesele noi sunt importate numai din comunitatea europeana, fiecare reper are certificat de conformitate si garantie (minim 6 luni). Piesele second-hand nu beneficiaza de garantie decat in anumite conditii, conditiile fiind stabilite ulterior.

Piesele cumparate se pot returna?

Da, se pot returna. Orice sesizare privind returnare se face in maxim 9 zile de la data facturarii. Vezi conditii de returnare mai jos.

In ce conditii se pot returna piesele?

1. In cazul in care piesele nu se potrivesc din cauza identificarii gresite de catre personalul firmei noastre, piesele se returneaza fara costuri suplimentare.
2. In cazul in care piesele sunt indentificate gresit de catre client, piesele pot fi returnate (exceptie fac piesele de origine) cu conditia in care clientul plateste transportul dus-intors spre furnizor si o taxa de 10% din valoarea pieselor.
3. In cazul in care piesele prezinta defecte de fabricatie privind functionarea si nu pot fi folosite.
4. In cazul in care piesele sunt foarte uzuale (ex: bielete, capete de bara, cruci cardanice, dinti de cupa, etc), ele fiind returnate fara nici un cost.

Transportul este inclus in pretul pieselor?

Firma noastra asigura transportul pieselor de la furnizori pana la sediul nostru din Alba Iulia. Clientul suporta taxele de transport de la sediul firmei noastre pana punctul de lucru sau sediul acestuia. In cazul clientilor fideli, transportul poate fi suportat de catre firma noastra in anumite conditii sau sub forma de discount.

Ce date trebuiesc furnizate pentru identificarea corecta a pieselor?

Pentru identificarea oricarui reper este nevoie de tip si serie de utilaj (sasiu). In cazul identificarii pieselor pentru motoare este necesara si tipul si seria motorului (datele inscriptionate pe placuta motorului). In cazul in care clientul detine codul piesei, acesta ne ajuta in acordarea ofertei de pret in maximum 5 minute. Pentru o identificare exacta a reperelor putem trimite schite din programele puse la dispozitie de catre furnizorii nostri.
Puteti completa eficient si formularul pentru cereri de oferte